KORUASKARTELUKAUPPA VINKELI-SHOP

keskiviikko 28. syyskuuta 2011

viimeisimmät kuulumiset- kirpputoria ja encausticia, koruja ja uusia tuotteita

 jokos kohta olisi aika ottaa Susan  huovutetut tontut pois pahvilaatikosta ja esille myyntiin.. jokaisella on oma pieni nimilappunsa ja erilaisia uniikkeja yksityiskohtia, n. 10 cm korkeita, sopii lapsille ja vanhemmille joulutonttufaneille, suomalaista käsityötä, vain 5e kpl!
 viime viikonlopun kirpparillamme oli jo esillä Susan tekemät iki-ihanat kipsienkelit ja -sydämet. Nämäkin käsityönä tehdyt suloisuudet odottavat ostajaansa 3-5e/kpl ja voisihan niihin vaikka sipaista hieman väriä pintaan, antiikkikultaa, vaaleanpunaista, ihan mitä vain mielikuvitus keksii!
 Nämä uutuudet odottelevat edelleev verkkokauppaan päivittämistä.. hopeanvärisiä metallisia filigraani korunosia
 korvakorupohjia joihin voi kiinnittää vaikka lasikapussin tai litteäpohjaisn strassin koristeeksi
 kuppipohjaiset korvispiikit joihin voi kiinnittää strasseja, helmiä about 4mm
 klipsukorvistaustat, nähin saa liimatua yös vaikk amitä ihania koristuksia

 kissansilmä ja millefiori-lasikapusseja

 uudenlainen enkeli.. aina pitää kehittää hyvää ideaa eteenpäin ja tässä yksi kokeilu lasitrianglehelmistä siiviksi..
PERTTELIN MLL:n PERHEKERHON ENKELI-KORUASKARTELUPAJA ON MUUTEN SRK-TALOLLA KE 5.10 KLO 9-12
 Hello Kitty lelut saivat ripustuslenkit päähänsä näin niistä tuli riipuksia/maskotteja!
a´1e/kpl

 uusi kaulakoru johon kokeilin uutta filigraanikorunosaa, taivutin sen lasisen kristallihiotun kapussin päälle (ja liimaa pohjalle että varmasti pysyy) ja kiinnitin korupiikillä helmiä roikkumaan, kaunis riipus valmiina kaulaan!
 lauantain encaustic pajassa Gita ja poika innostuivat maalaamaan Ellin esimerkin mukaan
 encaustic eli kuumavahamaalaus on koukuttava juttu!





























  
Ellin ja äidin triptyykki.. eli kolme kuvaa jotka sattumalta vierekkäin aseteltuna sopivat hienosti yhteen, värimaailma ehkä hiukan eroaa mutta maisemien kaarevat muodot jatkuvat hauskasti paperista toiseen..
Viikonloppuna vielä su iltana äiti ompeli tilaustyötä ja Elli maalasi hienon vesivärimaalauksen

asiakkaan jakku sai uuden ilmeen, kaulus pois, sisäänotot ja hihat lyhyemmiksi, vielä silitys ja saa tulla hakemaan.

tiistai 27. syyskuuta 2011

Kiirettä pitää.. opetustunteja aamuin illoin, koru- ja korttiaskartelupajoja monelle eri yhdistykselle ja ryhmälle mm. Perttelin MLL perhekahvilan äideille srk -talolla ke 5.10 klo 9-12, Perttelin martoille 22.11 klo 18, Kädentaitomessuille demopajaa pitämään encausticista ja omista kuvista 3d kortteja la 12.11 klo 10-12, Astrum keskukseen Salon messuille 29-30.10 kasvomaalauksia tekemään Namilan pomppulinnaan jonottaville laspille.. Perttelin taideseuran järjestämään Enkelitaidenäyttelyyn työt pe 30.9 Perttelin srk-talolle.. Eli verkkokaupan tilauksien käsittely on hiukan hidasta tällähetkellä kaiken muun kiireen keskellä ja putiikki passintiellä Perttelissä on satunnaisesti auki (viikonloppuisin enimmäkseen..)

torstai 22. syyskuuta 2011

Uusimmat korttikuvat ja muuta


Uusin korttikuva.. Peurat keväthangilla mittelee voimiaan.. tullee myös printtikankaaksi
Hannan pikkutytön valokuvasta pikainen piirros vaikka korttikuvaksi..


kangasprintti suunnitelma




 Suunnittelemani kärpässieni kuva taipuu myös onnittelukortiksi..











 Elli 3v teki installaation eteiseen.. käsitetaidetta? kannanotto? vai vain hieno asetelma kengistä keskellä eteisen lattiaan niin ettei keittiöön meinaa pästä kulkemaan :)












viimeisimmästä encaustic maalauksesta/kortista tein kuvankäsittelyohjelmalla jatkuvan laatoituksen kangasprintti tai tapettikuvaksi..

 ENCAUSTICPAJA OLIS TAAS MEILLÄ PERTTELISSÄ PASSINTIE 3 LA 24.9. KLO 12-!! TERVETULOA!

Uusimmat printtikankaat mun omista kuvistani tuli taas Sponflowerilta.. nää kangaslappuset on vaan niin ihania hypistellä ja miettiä et mitä kaikkee mä niistä teenkään.. Zazzlelta tuli tilattua myös printattuja kortteja ja mun omista kuvistani..
Systerin 40v kortti, jo hitusen myöhässä vaikka valmiina oli ajoissa, ei vaan oo saanu aikaiseksi laittaa pakettia hesaan kortteineen.. kännykoru koristessa on cadillac, jakoavain ja käsilaukku :)

sunnuntai 4. syyskuuta 2011

encaustikkia ja koruja, jotain uutta mitä en ole ennen tehnyt-kenkävahaa maalauksiin ja pinkki koru strassijakajalinkeillä

 Tänä viikonloppuna tuli 1v kuluneeksi encaustic harrastukseni aloittamisesta.. tässä yksi kuva A4 kokoisesta maalauksestani viime vuoden syksyltä.


Tänään kehittelin tälläisen melkein A4 kokoisen vahamaalausteoksen (21x21cm) ..Ensin levitin pohjalle superlonilla kenkävahaa! sitten raakaa mehiläisvahaa raudalla sulatettuna pinta täyteen ennen maalausta.. jälki on mukavan paksua ja maalauksellista.

Sääli kun kameralla ei oikein saa kuvaa struktuurista, siis siitä kuinka hienosti koholla osa väristä on..
Alunperin lähdin tuota 'kenkävahaa' kokeilemaan siksi, että josko tavallisesta piirustuspaperista (~80gr) saisi enkaustiikkaan sopivampaa vahaamalla pinnan ensin,. Nuo käyttämäni tökötit sisältävät mm.akryylipolymeeria, lanoliinia ja mehiläisvahaa yms. ja
pinnasta tuli kivan 'hylkivä' eli kun maalaa raudalla mehiläisvahaväriä pinnan päälle niin jää enemmän vaaleita pilkkuja kuin normaalisti, sekä jonkin verran marmoroitumista myöskin, joka ei aina onnistu tavalliseen encaustic kartonkipohjaan maalatessa..







































Ellinkin piti taas saada maalata, tässä kokeiltiin tavallisia lasten vahapiirustusliituja sulattaa maalausraudan pohjaan.. ihan hyvin onnistuu niilläkin!




 Sitten vielä ehdin vähän koruaskarteluakin harrastaa:
 Pari isoa pronssinväristä lasihelmeä eksyi käsiini pyörimään lasihelmilaatikosta ja kokeilin strassirondelleja ja -helmihattuja niiden kanssa.. pujottelin vaijeriin ja komea kaulakoru oli pikaisesti valmis..













viimeistelin pronssin ja antiikkikullanvärisillä puristushelmillä, solusuojilla ja vaijerinsuojilla sekä papukaijalukolla..
Eilen illalla aloittelin uutta ideaa- pujottelin 4mm siemenhelmiä ja strassikoristeltuja korujakajia venyvään elastiseen siimaan, näitä kahden reijän jakajia en ole ennen pahemmin käyttanyt ja varmasti olisin voinut tehdä vielä monimutkaisempaakin ja asetella esim. siksak muotoon jakajat vinoon, mutta ihan hieno näinkin yksinkertaisesti tehtynä
 yksi kauneimmista rannekoruista mitä olen tehnyt vaikka onkin aika simppeli ja helppo
solmut suojasin vielä puristushemillä ja solmusuojahelmillä