KORUASKARTELUKAUPPA VINKELI-SHOP

lauantai 7. elokuuta 2010

Intohimona askartelu : osaston rakennus

Suunnitelman muutos: en menekään yksin Hesaan huomenna. Sen sijaan että Tommi jää kotiin lasten kaa niin mennään kaikki sinne askartelutapahtumaan yhdessä. Vinkelin myyntipiste on sopivasti lasten leikkipaikan ja kahvilan vieressä, joten mies on siel lasten kaa ja ystäväni Susa tulee alkuperäisen suunnitelman mukaan myös avuksi. Tervetuloa siis Suvilahden Kattilahalliin Sörnäisiin Intohimona askartelu-tapahtumaan klo 11-18 (la ja su).
 
Tänään rakennettiin myyntipaikka valmiiksi, 4m2 on itseasiassa aika pieni tila, joitakin asioita vaan piti sit jättää pöytien alle ja miettii ottaako niitä esille ollenkaa kun pöytätilaa ei vaan oo enempää.. tai siis pöytiä on mut ku lisälattiatila maksaa 24e/m2 niin ei oikeen raaski..
 
Helmien ja korutarvikkeiden myyjiä on tosi monta, joten aikamoista kilpailua tulee olemaan. Kateellisena katsoin syrjäsilmällä kuinka toisilla oli niin hienot pöydät täynnä mitä ihaninmpia juttuja, oma myytipaikka näyttää aika kotikutoiselta ja harrastelijamaiselta (ja sitähän mun Vinkeli-shop oikeesti onkin..)
Halli oli seesteinen ja tunnelma rauhallinen, myyntipaikkoja joitakin kymmen ja ihmisiä vähän laittelemassa paikkojaan. Sitten hirveä rysähdys kun Idän Helmen myyntipöytä lasimaljakot täynnään lasihelmiä romahti kasaan ja helmet ja lasinpalat sinkos ympäri hallia.. Onneksi me muut aloimme heti alkukauhistelun jälkeen auttamaan ja keräämään karanneita helmiä pöytiemme alta ja kasaamaan niitä epäonniselle helmikauppialle takaisinpäin. Toivottavasti hän sai illan aikana katastrofin korjattua ja myyntipaikkanasa kuntoon.

Lisää tapahtuman tunnelmia la ja su.

2 kommenttia:

  1. Eksyin jostain blogiisi ;)
    Joo kauhea oli se rysähdys... Sanoinkin Heinikan Heinille, että jos itsellesi olisi käynyt niin, niin varmaan olisin alkanut itkemään... Ihmeen rauhallisesti he ottivat tilanteen, vaikka varmaan otti päähän.

    VastaaPoista
  2. joo, mulle tuli kans siit ajatuksest pala kurkkuun et voi kauheeta.. ja sit sen pitää viel eritellä ne messujen jälkeen takaisin omiin purkkeihin..

    VastaaPoista