KORUASKARTELUKAUPPA VINKELI-SHOP

torstai 2. syyskuuta 2010

Uusi myymälä/kahvila!!

Mies kävi tänään tekemässä vuokrasopimuksen 'nurkan takana' sijaitsevasta baarikiinteistöstä Turrinkulmasta, joka on ollut suljettuna n. kuukauden verran. Ajateltiin että kun ei siihen ole ketään yrittäjää ilmaantunut niin perustetaan me sitten Vinkelin ja Mopo-osan myymälät siihen ja pidetään kahvilaa samalla!
Liikehuoneisto on näkyvämmällä paikalla kuin kotipihan 'perällä' tällä hetkellä sijaitseva puotikiinteistömme, m
utta tuo on silti sopivan lähellä, kirjaimellisesti yhden kadun kulman toisella puolella lähempänä isoa tietä ja paremmin löydettävissä, näkyvissä Salosta, Somerolta, Inkereeltä, Turusta, Helsingistä yms. päin tuleville asiakkaille.
Vinkelin nettikauppa on tosin vieläkin jumissa , grr >:-(  ärsyttävää ,mutta huomenna pitäisi jo taas tomia, toivotavasti. Eikä uudet tuotteetkaan ole vielä tulleet, mutta sittenhän kun tulevat niin ne saakin heti asetella uuteen myymäläämme!
Tervetuloa siis käymään avataan ma 6.9 klo 8.. eikä me mitään isompaa remonttia siihen vielä aleta, ihan tuommoisenaan kelpaa näin aluksi, katsotaan sitten myöhemmin jos jotain pintaremonttia, seinät ainakin sais uuden maalipinnan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti