KORUASKARTELUKAUPPA VINKELI-SHOP

maanantai 4. lokakuuta 2010

Vinkelin kahvilan uusia juttuja

Ensiksi muutama päivä sitten Café&Shop Vinkel Krtistiinankaupungista laittoi meiliä ettei halua että käytän Vinkeli sanan kanssa cafe ja shop sanoja.. no se ei oo niitä kyl suojannu mitenkään eikä rekisteröiny et en kauheesti ensi reaktion jälkeen siitä sit masentunu, eli en vaihda! ennekuin on ihan pakko.. :) eli joku viranomaistaho ottaa yhteyttä, mutta mikään virallinenhan tuo mun nimi ei oo eli ei yrityksen nimi eikä virallistettu putiikin nimi.. ja domain-nimiiin pätee ihan eri säännöt eli niitä ei koske pat.rek.keskuksen lait samankaltaisuudesta eli riittää kun yksikin merkki on eri niinkuin mulla on .. eli Kristiinankaupungissa www.vinkel.fi ja mulla www.vinkeli.com..

Nyt on taas Kahvila-myymälää saatu laitettua vähän lisää
Uusi valomainos väliseinän yllä! ja keskellä myymälää hylly pöytien tilalla, kotona olohuoneessa vähän väljempää ja tavaart hiukan enemmän kaaoksessa mut myymlä näyttää paremmalta jo!


Eka kuukausi siis takana tuolla Turrintie 3 'baarissa'. Ei nyt ihan tappiolla menty mut ei kauheesti kyllä tullutkaan mitää eli ei kauhean huono eka aloituskuukausi kun alooituskustanuksia ja investointeja ei niin kauheesti ollu ku siel aikalailla kaikki kamat valmiina, nyt vaan pitäis mainostaa mainostaa mainostaa lisää..

Teinkin uusia mainoksia taas:

Tämä siis viimeisin versio..

Mies haluaa sinne kahvilaan mustavalkoista ralliruutukuvioo ja vinkeli-shop'han on pinkki niin nyt sitten niitä värejä mainoksessa..

Päivisin teemme lounaan jälkkärillä ja sitten on grilliruoka ja pizzavalikoima.. pullaa vähän vähemmän kun se ei vaan oikein kulu.. pari kertaa viikossa Auranmaanleipomosta otetaan satsi.. ja sit mä leivon omenapiirakkaa aika usein..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti