KORUASKARTELUKAUPPA VINKELI-SHOP

torstai 23. joulukuuta 2010

Vinkelin kahvila..

on sitten kuitenkin taas auki ainakin jokusen päivän.. toimitusjohtaja ei osaa päättää kannattaako pitää kiinni vai pitäsikö viel jaksaa yrittää saada jotain myyntiä näin joulun alla.. no minähän meen töihin jos pitää ja ihan mielelläni vaikkei siitä palkkaa saakaan.. eli tervetuloa vielä viime hetken jouluostoksille pertteliin kaivolan kylään Turrintie 3 !
Uusia koruja olen tehnyt taas Timin kanssa .. aiottiin lahjoiksi tai sitten menevät myyntiin..
Rannekorussa elastinen nauha jossa mm.värjättyä jadehelmiä (lila) ja lasihelmiä (pinkki) sekä 14K kullatut enkelin siivet..
Sini, kelta vihreä kirjava kaulakoru on Timin suunnittelema , mennee mahdollisesti mummulle lahjaksi, puolijalokivihelmiä (lapislasuli, sitriini, jade, oliviini..) sekä strassirondelleja ja filigraanihelmihattuja ja vielä riipukset sekä uusin magneettilukko sydän..
vihreäpunaisen lasihelmikaksoiskaulanauhan tein jo Turussa myyjäissunnuntaina mutta eilen lisäsin siihen tuon enkelin jossa sopivasti samanväristä lasihelmeä...
Pinkki ihanuus on sitten Susalle lahjaksi suunniteltu avainkaulanauha, mm. pinkkiä jadea, lasihelmiä, strassirondelleja,  makeanvedenhelmiä ja pikkusiipiä..

Lisäksi aikuiskoulutuskeskuksen kurssilta Miika on tehnyt 'työharjoittelussa' vinkelin helmistä kaulanauhoja, avainkaulanauhoja ja rannekoruja. Miikan suunnittelemia koruja alkaa olla jo parikymmentä, osa niistä on Muurlan suoramyynnissä myytävänä niinkuin muitakin Vinkelin tuotteita..

Elli sai Espoosta barbie nukke lahjoituksen, 10 ihanaa nukkea, mutta ilman vaatteita! Pitihän niille sitten alkaa väsäämään jotakin päällepantavaa..neulepaita on parittomasta vauvan sukasta koostettu! ja hamonen pikkuisesta virkatusta liinasta (mikä lie lasinalunen tms.)
vanhasta hiusdonitsista josta kuminauhakin jo kuoleentunu aikoja sitten sain 'tuubin' joka sopi barbienukelle täydellisesti ja  kesämekkooni joskus ompelemasta kuviollisesta kuminauhasta jäänyt palanen somistaa tuubimekon yläosaa.. myöhemmin kuvan ottamisen jälkeen ompelin sen siihen vähän nätimmin kiinni..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti