KORUASKARTELUKAUPPA VINKELI-SHOP

lauantai 5. helmikuuta 2011

Osallistun elämäni ensimmäiseen koruiluhaasteeseen.. ! sekä muita juttuja..

Korukopla blogin koruhaaste: ''.. Valituista tarvikkeista vähintään kolme on esiinnyttävä tehtävässä korussa'' .. olen nyt saanut koruosa pakettini HelmiQsta ja aloittanu kaualakorun tekemistä.. onneksi on aikaa 27.2 asti.. eiköhän se siitä valmistune, idea on jo ja helmet aseteltu korunsuunnitteluaslustalle, nyt vain pistellä suunnittellusti koruvaijeriin..


Muutoin olen laitellut alakertaa pikkuhiljaa järjestyksen, nyt sinn evoi jo päästää ihmisiä siään jos sattuis asiakkaita tulemaan.. ulkopuoli on kyl kaameassa kunnossa kun seinustan vierellä oven takana on kaikki roskat edelleen pinossa kasassa.. onnkes lumi vähän pehmentää efektiä ja peittää kasaa.. 


kuvia olen taas tehnyt joka päivä.. tässä eilisen ja tän päivä tuotoksia:2 kommenttia:

  1. Kiva kun lähdit rohkeasti Korukoplaan mukaan :-) Itselläkin on haastekorut aivan vaiheessa, uusia ideoita tulee koko ajan, joten alkua pidemmälle ei tunnu pääsevän. Jännä nähdä mitä kaikki taitavat naiset saavat aikaan!

    VastaaPoista
  2. :) Kiitos! muuten teen omaksi huvikseni kaikenlaisia koruja mutta nyt tutnui iskevän ramppikuume kun on niin 'haastavassa' seurassa että pitäis tehdä jotakin todella ihmeellistä.. hmm ja siksi alkua pidemmälle en ole päässy.. pientä alkukangertelua ilmassa.

    VastaaPoista