KORUASKARTELUKAUPPA VINKELI-SHOP

lauantai 9. huhtikuuta 2011

Uusi paketti hollannista tuli loppuviikosta, tuotteet jo kaupassa..

Vaikka olen jo moneen kertaan itseni kaa luvannut etten enää Snowfallista tilaa kun niin monet muutkin sieltä tuotteita tuovat Suomeen, (kivojahan ja edullisia ne ovatkin..) niin otinpas taas kuitenkin pienen satsin kun ei oo taaas pitkään aikaan mitään tuotteita putiikkiin tullut..

vähän hassua, että meitä samojen koruaskartelutarvikkeiden myyjiä on nyt niin paljon, on tullut uusia putiikkeja verkkoon ja muutenkin. Ala on suuressa nousussa ja toki yrittäjiäkin sitten yhä enemmän ilmestyy  'apajille'..
Olen nyt asiaa pureskellut tuolla yritysvalmennuksessa (käyn 6vkon yrittäjäkurssia) ja miettinyt yritysideaani ja visioinut tulevaa, laskeskellut kannattavuutta ja kassavirtasuunnitelmaa yms. Ja tullut siihen tulokseen, että pelkällä tavaran myynnillä ei elättävää bisnestä tällä alalla tule. Pitäisi enemmän pitää noita kursseja ja työpajoja.. encausticia, kuvataidetta, kädentaitoja jne. ja sitten löytää se oma juttu jota muut eivät tee.. juu helposti sanottu mutta mitä ja miten? :)

no eiköhän sitä jotain keksi.. olispas vaan varaa ja energiaa kaikkeen mitä haluaisi..

vasta olin saanut näitä uutuuksia hyllytettyä kun jo eilen yksi ihana asiakkaani tuli ja osteli pitkästä aikaa oikein ison satsin askarreltavaa.. kevät vaikuttaa ja aurinko herättää asiakkaat :)
seuraavia uutuuksia kiinasta jo odottelen.. paketin pitäisi lähteä matkaan ensi viikolla jos ei tule lisää viivytyksiä (odottelin että olisi lähtenyt jo tällä viikolla tulemaan mutta olikin ongelmia tuotannossa ja kaikkea tilaamaani en saa vaan jouduin eilen valikoimaan jotain muuta tilalle.. niitä sitten päivittelen Vinkelin TULOSSA ja UUTUUKSIA kohtaan.. www.vinkeli.com//product_catalog.php
tässä pientä esimakua:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti