KORUASKARTELUKAUPPA VINKELI-SHOP

sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Ystäväni Susa sai Vinkelin uuden tilan rempattua valmiiksi!

Tästä siis lähdettiin ... 11.01.2011 Tila oli tässä jamassa..

ja näiden vaiheiden kautta...
     
pe 21.1. tilasta alkoi tulla vaaleiden seinien myötä jo ihan eri näköinen ja aina vain paranee..
 
     
tälläinen se on nyt kahden päivän laittamisen jälkeen, entisestä tilasta (kahvilasta) tulee vielä myytävät tuotteet hyllyyn ja muutama hylly lisää tilan..
       

Nyt sitten 23.01. hyllyt odottaa tuotteita ja työpöydät tekijää /-jöitä..
Kurssitilana tämä on hiukan pieni mutta pöydän saa levitettyä niin että 6 mahtuu ympärille niin pienimuotoisia pajoja pystyy pitämään. Ja kuten edellisessä postauksessa kirjoitin niin kankaita, lankoja, nappeja, nyörejä, nauhoja, pitsejä yms.yms. on niin paljon että vaikka mitä nukenteko-, nukenvaate-, tilkkutyö-, tekstiiliaskartelukursseja sais pidettyy..
Ensi viikolla sitten maanantaina vielä kahvilassa encaustic paja salon kädentaitajille klo 18, sitten vasta siirtyy koruaskartelutarvikkeet, kortit ja encaustic-materiaalit tuohon alakerran etuosaan myymälätilaan.. Kattoon tulee kangasta peittämään tuon kauhean pinnan ja muutenkin tila elää vielä.. meitä on kolme suunnittelemassa ja tekemässä eikä olla kaikki oikein samoill alinjoilla, Tommilla on oma näkemys, mulla omani ja  Susa sisutussuunnittelijana ja sisustajana näkee tilan eri vinkkelistä (miten parhaiten on asiakkaiden kannalta jne.) ja niitä näkemyksiä sitten yritetään vielä sovittaa ja saada tähän samaan tilaan sopimaan .. Upealta alkaa kuitenkin näyttämään ja kiitos ja kumarrus Susalle ja Karille isosta työstä! olen(mme) isosti velkaa kaikesta tästä muutostyöstä, suunnittelusta, fyysisestä työstä ja materiaaleista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti