KORUASKARTELUKAUPPA VINKELI-SHOP

torstai 17. maaliskuuta 2011

kortti- ja koruaskartelua


Lakkasin rippijuhla- onnittelukortin pinnan ettei encaustic vahaväri raapiudu pois.. nyt pitäis vielä miettiä sopivat sanat tuohon kuvan alaosaan, tai jotain muuta koristusta siihen, näyttää tyhjältä muuten vaikka siinä onkin tuota vahavärillä leimattua pintaa..

Sitten ideoin nukkekodin posliinikahvikalustosta korusetin -kupit ja lusikat korviin sekä sokerikippo + lusikka kaulakoruksi..


Elli, melkein 3v, teki Milla serkulle 3v synttärikortin.. leimasinmusteella vaahtomuovitöpöttimellä väriä kartongin pohjaan, sitten strassit ja tähdet liimatippojen päälle, vielä nalleleimasimella 3 kertaa kuvaa, sitten enkeli (joka myös Ellin ideoima) kulmaan eylettiin kiinni ja koko komeus kohokuviopaperin päälle ja korttipohjaan kiinni.. jos vielä vähän tänään jatketaan jotain lisää, eilen loppui jo mielenkiinto..


 tänään 17.3. lisättiin sitten Ellin kanssa koristuksia , Elli  valitsi tarra-arkista kukkia ja perhosia ja sitten 'muinaisesta' (jotain 80-l lopun jäämistöäni) rub-on kirjaintarra-arkista onnittelu ja muutama kukka ja tähti koristus hinkattiin pintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti