KORUASKARTELUKAUPPA VINKELI-SHOP

tiistai 8. maaliskuuta 2011

Sateenkaarihelminauha josta tuli avainkaulanauha sekä muita koruja ja yllätys


Tyttöjen kanssa askarreltiin helmistä kevätkukkia rairuohon koristeeksi yms.Samalla kuvailin putiikissa erilaisia helmikorujani ja viimeisimmän tipukoristeen..


Helmiä, korunosia ja muita aarteita purkissa.


T-paidat odottavat jo kesää..
Tytär, melkein 3v Elli päätti eilen illalla että nyt mennään askartelemaan helmiä.. Hän halusi tehdä enkelin ja mä pujottelin erivärisiä lasi ja kivi helmiä elastiseen siimaan..


aamulla keksin että pujotankin siihen vielä työavaimet niin saan uuden kauniin avainkaulanauhan.. kyllä kelpaa tuolla yläasteella jossa olen kuvisopen sijaisena kulkea helmet kaulassa ja samalla vähän niinkuin mainostaa.. :)

#lisäys: ti töissä sitten lisäsin sitten vielä yhden välirenksulan että avaimet roikkuis tarpeeks alhaalla, (vaikka tuo kuminauha kuitenkin joustaa..)


Äitini joskus -70 luvulla tekemä tiputaulu, löytyi kellarinkätköistä..

2 kommenttia:

  1. Hieno nostalginen tiputaulu
    ja eka kuvan kukka ja 'muna' on aivan mainiot :-D

    VastaaPoista
  2. juu olin jo ihan unohtanut koko taulun kun vanhempani tyhjensivät nyt muuton yhteydessä kerrostalon verkkokellarikomeronsa (joka siis ollut vuodesta 1972!) .. mitähän nyky askartelijat kettutytöt tykkäis tuosta ketun karvasta askartelumateriaalina.. itseäni ainakin hiukan inhottaa mutta toisaalta on se niin pehmeää ja pörröistä..
    ja tuo kukka-muna on siis 9v 3.lk tytön ideoima ja tekemä! seuraavaksi pitäis laittaa rairuohoa kasvamaan että sais kaikki kukat (5kpl) nätisti esille..

    VastaaPoista