KORUASKARTELUKAUPPA VINKELI-SHOP

torstai 24. maaliskuuta 2011

Yrittäjävalmennuksessa 23.3.-6.5.-2011 sekä Namilan kevätrieha!

Putiikki on nyt 6 viikon ajan vähän heikosti auki kun olen kursseilla Salossa päivät n. klo 9-15. Mutta iltaisin ja viikonloppuisin sekä satunnaisesti muinakin päivinä Vinkeli on auki jos vaan olen paikalla enkä opettamassa tai keikalla muualla. kannattaa kokeilla soittaa ennen tulemista tai käydä ovella kolkuttelmassa/ soittamassa ovikelloa kotiovella..

2.-3.4 Olen sitten myymässä koru- ja korttiaskartelutuotteita Namilassa Salossa, sekä pidän myöskin koruaskatelupajaa ja maalaan kasvomaalauksia /leikkitatskoja, tervetuloa ! http://www.namila.fi

 Susa kävi viime viikonloppuna tekemässä porukoille remonttia Kiikalaan ja majaili meillä. piti ottaa kuva muistoksi kukkakimpusta jonka sain, ennekuin tulppaanit ihan kuihtuvat. Ihanaa kun joku tuo kukkia kun ei toi mun mies niitä ainakaan ostele! :)
 Tässä vielä kuumavahamaalatusta munakokeilusta kuva, näitä pitäis tehdä enemmänkin ja pitää vaikka ihan kurssi pääsiäistä varten! Olenkin puhallellut munia tyhjiksi ahkerasti että materiaalia olisi.. maanataina kävi pari koululaista askartelemassa Vinkeli shopissa ja toinen teki munakokeilun johon vahavärin lisäksi tuli vielä helmiä päälle!

sellaisen tein sitten itsekin:

 Tänään kun kotiuduin kurssilta ja kun sain perheen syötettyä menin alakertaan työhuoneelle maalaamaan koska ei tämä nettikään suostunut toimimaan (muutoin olisinkin kuluttanu aikani ihan haaskuun täällä nettimaailmassa. Hyvä siis etten päässyt koneella mihinkään niin tuli taidetta tehtyä.) Ensi viikolla olis se taideseuran näyttely johon pitäis saada töitä vietyä jurytettäväksi.. toivottavasti joku näistä encausticmaalauksista mitä olen nyt tehnyt  kelpaa laitettavaksi Salon pääkirjastoon näyttelyyn..

tässä hot plate työskentelyä (tai siis minun versioni siitä eli uunipannulla joka on kuumien hellalevyjen päällä)yläpuolella kameralla otettu huono otos ja alapuolella skannattu ja kuvankäsittelyohjelmalla (GIMPillä) käsitelty.. yläpuolella kameralla otettu huono otos ja alapuolella skannattu ja kuvankäsittelyohjelmalla (GIMPillä) käsitelty..

 Yrittäjävalmennus Kurssi tosiaan alkoi tänään ja kestää 6vkoa. oli oikein mielenkiintoista ja antoisaa vaikka vihkoni ehkä näyttää siltä et mä keskityin piirtelemiseen..
olen nyt vain niin ihastunut tuohon ZENTANGLE metodiin jonka löysin sattumalta alkuviikosta.. Keskiviikkona kuvataidetunneilla opetin ryhmällenikin tuota ja lapset olivat niin innoissaan että meni opetustunnit yliaikaiseksi kun ei maltettu lopettaa.. no ensi viikolla sitten jatketaan.. Oli kiva kun oli innostuneita oppilaita! http://tanglepatterns.com/tag/zentangle

ylempi valokuvattu versio ja alempi skannattu sama kuva suoraan koneelle..

näihin jää koukkuun ja tulee himo oppia lisää.. Kansalaisopistossa ehdotettiin että pitäisin Zentangle kurssin siellä kuvataideopettajille ja -harrastajille :) pitänee siis googlata ja harjoitella lisää..! onneksi on 6 vkoa kurssia, en  mä näitä kotona malttais piirrellä .. tai no kyl mä jo heti alkuviikosta vähän piirtelin ku ekan kerran aiheeseen törmäsin.. kokeilin jopa GIMPillä piirtää koneella mut ei se oo sama asia kuin 'meditatiivinen' piirtely kynällä paperille..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti